Reference: Kosan Center Slagelse


Kosan Center Slagelse har eksisteret i mere end 20 år og distribuerer gas til private og virksomheder på Sjælland og leverer desuden gas til f.eks. grill, opvarmning, ukrudtsbekæmpelse, camping, tagdækning, vinterbyggeri og håndværktøj. Virksomheden har ni ansatte, heraf fire chauffører og fem kontormedarbejdere/sælgere.

Jan Kirkeby overtog Kosan Center Slagelse 1. april 2010 efter et generationsskifte og han kunne hurtigt se en lønsom fordel i at indføre IT i virksomheden, hvilket blandt andet indbefattede et nyt økonomisystem.

"Mit ønske om at finde en lille leverandør, som jeg kunne have fuld tillid til, lykkedes, så i dag kører vi økonomisystem fra Finn Levinsen ApS. Implementeringen gik ganske smertefrit, og der var kun de forventede problemer undervejs", fortæller Jan Kirkeby, der ser flere fordele ved at vælge en lille leverandør.

"Min erfaring siger mig, at de mindre leverandører er mere villige til at samarbejde og tilpasse deres produkt til netop vores behov, men det er bare min fornemmelse", fortæller Centerleder Jan Kirkeby.

"Inden indførelsen af det nye økonomisystem var flere af de ansatte nødt til at være inde omkring ordrebehandlingen af hver enkelt ordre I dag er det let for alle ordremodtagere at følge ordren til døren, og i det hele taget følge med i processen", fortsætter Jan Kirkeby, der bekræfter, at han har sparet penge i relation til lønomkostninger og desuden er alle ordremodtagerne begyndt at interessere sig for de økonomiske data i relation til deres ordre.

"Priser og dækningsgrad var ikke tidligere i fokus blandt de ansatte. Det er det i dag, fordi det er så let at følge med i. Det nye system er online 24 timer, hvilket også letter samarbejdet med blandt andre revisoren", slutter Jan Kirkeby.

Nyheder


Nemhandel og Peppol

Det er nu muligt fra GlasData at registrere virksomheden i Nemhandel og Peppol-registeret. Det er kun firmaets...

Skrevet af Joel Grøndrup den 10/01/2024


Hvad vi udvikler lige nu...

Vores Glas Data app er under konstant udvikling! Kunne du tænke dig at følge lidt med...

Skrevet af Line Frislev den 20/06/2022