Historie


Finn Levinsen ApS blev stiftet i 1974 af Finn Levinsen, der i dag stadig fungerer som direktør og udvikler i virksomheden. Formålet var dengang som nu at udvikle special software til styring af økonomi og administration – særligt med fokus på fart og stabilitet.

Virksomheden startede med andre ord som et mindre firma, og vi har faktisk lige siden haft en bevidst strategi om at fortsætte med at være et mindre firma – dog med ønske om stabil vækst igennem langsigtede mål. Vi arbejder naturligvis for at leve af det, men drivkraften er lige så meget lysten til at arbejde med IT, udvikle software og løse vanskelige problemer for vores kunder. Vi har aldrig haft ambitioner om store kontorpalæer, en flot bilpark eller mange ansatte, men har i hele virksomhedens historie fokuseret på rettidig omhu og sund fornuft. 

Resultatet er, at vi i dag er en stærk og solidt funderet virksomhed og vil være det mange år frem. Vores softwareløsninger fra dengang bruges stadig den dag i dag – naturligvis i mere eller mindre ændrede udgaver – og vi har nu mere end 200 kunder, som dagligt anvender vores systemer. I alt administreres der for mere end 1,5 milliard kroner i omsætning ved hjælp af vores software.

Forum


Hvordan bruger jeg funktionen på finanskonti med alternativ momsprocent?

I sommeren 2014 er indført flere nye funktioner i bogføringen vedrørende moms. En af dem...

Skrevet af Lars-Bo Jørgensen den


Hvordan danner jeg filer til revisoren?

Dette kan gøres på to måder: [u]1 - Kommaseparerede filer.[/u] Gå ind i Udskrifter, Finans, Rapportering og...

Skrevet af Lars-Bo Jørgensen den