Alle appbrugere i FL:Tools er automatisk oprettet som medarbejdere i kalenderen. Læs om, hvordan du opretter medarbejdere i kalenderen, her: medarbejdere
Du kan dog undtage bestemte medarbejdere, så de ikke vises i planlægningskalenderen.
Sæt fluebenet i "Ikke i oversigt/planlægning" for at undtage en medarbejder fra planlægningskalenderen.
